2010. február 21., vasárnap

meska, miegymás


az elmúlt időszak nem volt túl kreatív, elveszvén vala az sok munkában és egyéb hányattatásban. viszont arra mégis volt idő, hogy létrehozzam a meska oldalamat, csak sajnos nem kaptak rá az emberek. valahogy át kell gondolnom ezt a marketing dolgot. lehet, hogy az a probléma, hogy nem vagyok az a "zivivenmindentamásikarcábatolós"-fajta. a tabok azért gyűltek, igaz, nem teljesen kreatívság témában, de mivel ez az én blogom, önhatalmúlag úgy döntök, kibővítem a kreatív témakört a környezettudatosságra is.
rá kellett jönnöm, hogy a mindmegette igen hasznos oldal, s nem csak receptek terén. például aszongyahogy olcsó és környezetkímélő takarítószerek a kamrából vagy hogy a krumpli izgalmasabb is lehet az unalmas köreteknél.
és ha már ételeknél tartunk, ha másért nem is, de a szép képekért nézegetni fogom ezt a blogot (persze ha nem lennék lusta ahhoz, hogy elhiggyem, hogy értek ennyire angolul, főzhetnék is róla valamit a jövőben).
és még mindig sütés, nővérem ajánlotta ezt az oldalt.
hogy azért a kreatív témakört is érintsük, ezt egy ideje tervezem megcsinálni a konyhaasztal közepére, csak még mindig lusta voltam elmenni kenderzsinórt venni.
valamint egy rendes leírás a lámpagyöngykészítésről. jó lenne megtanulni, de perszehogy minden valamire való tanfolyam Pöstön van.
(és haénnékemházamlenne)

Nincsenek megjegyzések: